Företagsnyheter

Nya roller för personal

Sikama AB är ny generalagent för Mencarelli Pompe e Valvole s.r.l. i Sverige. Det betyder att Sikama AB förstärker sin ställning som en komplett pumpleverantör till både slutkunder, återförsäljare och OEM-kunder.

Resan från litet källarföretag 1980 till en snabb försäljningstillväxt med montering och service i egna lokaler i Upplands Väsby har varit imponerande och stimulerande för grundarna men också för alla andra som tillkommit under åren.

Välsmord hydraulikinspiration i Borlänge 23-24 oktober

 

Technion Oy är ett företag från Nådendal, specialiserat på utveckling och tillverkning av elektroniska styrsystem för mobila fordon. 

Den 17 september 2019 fyller Hydroscand 50 år. Detta firar företaget med att starta en fond och skänka en jubileumsdonation till företagets skolprojekt i Appelsbosch, Sydafrika.

Den 17 september fyller Hydroscand 50 år. Detta firar företagets grundare, Björn Holmström, med att blicka tillbaka på åren som har gått.

Den svenska delen av HydraSpecma utvidgar produktionen i Sverige avsevärt. Samtidigt kommer ett nytt huvudkontor att etableras i Göteborg.

Hydroscand har nu agenturen för Eaton Walterscheids produkter i Sverige, Danmark och Norge.

Quaker Houghton är resultatet av sammanslagningen av Quaker Chemical och Houghton International.Annonser