Nyheter

Sunfab Hydraulics AB expanderar sin verksamhet internationellt och etablerar ett dotterbolag i Malaysia.

Publicerad 2019-06-20
av Janne Johansson
Kategori:
Föreningsnyheter
Förstasidan
Hydraulik
Svenska nyheter

 

Marie Nilsson, VD, Sunfab Hydraulics AB

Asien är en strategiskt viktig marknad och genom denna etablering stärker Sunfab sin närvaro och service med en

egen organisation. 

 

Därför startas Sunfab Hydraulics Asia Sdn Bhd från den 1 juli 2019, berättar Marie Nilsson VD på Sunfab Hydraulics AB.

 

Med egen personal på plats kommer vi att kunna stärka servicen för kunderna.

Detta möjliggör en ökad tillväxt av Sunfabs produkterbjudande av högpresterande hydrauliska pumpar, motorer och tillbehör. Vi har haft en långvarig representation på den asiatiska marknaden via distributörer. Våra distributörer har gjort ett bra arbete och vi har en stabil grund för ytterligare tillväxt. Det är nu dags att stärka våra distributörer med lokal närvaro och

därför etablerar vi ett helägt dotterbolag, berättar Marie Nilsson.

 

 

 

Organisation
Sunfab Hydraulics Asia Sdn Bhd kommer att vara ett säljbolag och hantera försäljning, service och support av hela Sunfabs produktportfölj för den asiatiska marknaden. Med moderbolaget i Sverige som stöd är vi övertygade om att vi kommer att kunna tillhandahålla den bästaSales Manager, Fredrik Johansson servicenivån.

 

Sales Manager, Fredrik Johansson kommer närmast från moderbolaget Sunfab Hydraulics AB i Sverige och han kommer att bidra med en stor erfarenhet av Sunfabs produkterbjudande samt tidigare erfarenhet av den asiatiska marknaden.

”Sunfab Hydraulics Asia Sdn Bhd kommer att lokaliseras i Penang, Malaysia” säger Marie Nilsson och fortsätter ”och vi kommer att fortsätta bygga vår organisation allt eftersom försäljningen utvecklas”.

 

 

Läs mer..