Publicerat: 19-05-06
Momentum Ulf Lilius
Ulf Lilius, VD & Koncernchef för Momentum Group

Momentum Industrial AB, ett dotterbolag inom Momentum Group-koncernen, har den 3 maj tecknat avtal om att förvärva 70 procent av aktierna i ETAB Industriautomation AB (”ETAB”). ETAB är en av de ledande aktörerna inom industriell automation i Sverige och avsikten med förvärvet är att stärka Momentum Industrials position som en ledande leverantör av industrikomponenter och tillhörande tjänster till svensk industri.

Publicerat: 19-05-03
David Woolley VD ConcentricAB 200p

Concentric AB offentliggör idag att man har vunnit fem kontrakt för elektrohydrauliska styrsystem och de uppskattas ha ett värde på totalt 9 MEUR (94 MSEK) över fem år. Dessa plattformar är fortsatt en liten marknad men lokala utsläppsregler i städer väntas öka efterfrågan på elektriska kommersiella fordon framöver. Därför är dessa kontrakt strategiskt viktiga för oss i ett segment som har spännande tillväxtmöjligheter på längre sikt, säger David Woolley, vd för Concentric.

Publicerat: 19-04-30
Bosch Rexroth WSH

Bosch Rexroth och WeSolve Hydraulic systems AB har tecknat en avsiktsförklaring med målet att WSHs ska bli en certifierad partner till Bosch Rexroth enligt det kommande Certified Excellence-programmet.

Publicerat: 19-04-18
Najork Bosch Rexroth

Omsättningen 2018 blev 6,2 miljarder EUR. vilket är 12,4% högre än 2017. Justerat för valutaeffekter blev ökningen 13%. Orderingången blev 6,7 miljarder EUR vilket är 3,8 % högre än 2017

Publicerat: 19-04-03
Hydraulkompaniet

För att ge ännu bättre service till den svenska mobilmarknaden meddelar Parker Hannifin att man nu lanserar ett nytt koncept – Mobile Technology Centers.

Sida 1 av 21