torsdag, 13 september 2018 07:19

Silvent expanderar - öppnar kontor i Nederländerna

Written by
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Publicerat: 18-09-13
Silvent Anders Erlandsson
Bild: Anders Erlandsson, VD Silvent AB

Under sommaren har tryckluftsföretaget Silvent expanderat och öppnat ett nytt säljkontor i Nederländerna. Silvent har sedan tidigare kontor i USA, England, Frankrike, Österrike, Sverige och Kina. Det är den ökande efterfrågan i kombination med önskan om att ge kunderna en allt bättre service som fått Silvent att expandera sin verksamhet.

Silvent hjälper tillverkningsföretag med förbättrad arbetsmiljö och energioptimering vid blåsning med tryckluft. Silvents blåsmunstycken, blåspistoler, ljuddämpare och kundanpassade luftknivar för blåsning med tryckluft används av industriföretag i mer än 75 länder.

- Vårt nyöppnade kontor ligger i Heerlen. Kontoret ska hjälpa tillverkningsföretag i Nederländerna, Belgien och Luxemburg med energioptimering och förbättrad arbetsmiljö. Vi har märkt att det finns ett stort intresse för våra produkter och vår expertis kring blåsning med tryckluft, det är därför vi vill öka antalet kontor och komma närmare våra kunder, säger Anders Erlandsson, VD på Silvent.  

Två säljare har anställts till det nya kontoret och känslan efter ett par månaders arbete är riktigt bra. De nya säljarna har kommit väl in i sina nya roller och fått ett positivt bemötande från marknaden. Tack vare den positiva starten och den höga efterfrågan har Silvent redan tagit beslut om att anställa ytterligare två säljare till det nederländska kontoret, redan i början av nästa år.

- Vi växer mycket för tillfället, på flera marknader. Utöver Nederländerna har vi just nyanställt på den italienska, österrikiska, amerikanska och engelska marknaden. Under hösten är vår förhoppning att rekrytera en finsktalande säljare till det svenska kontoret. Det händer verkligen mycket på alla marknader, vilket är väldigt spännande, säger Anders Erlandsson.

2018 har fram tills nu varit ett bra år för Silvent och Anders kan avslöja att det finns en tydlig expansionsplan för framtiden. Silvent kommer framförallt att fokusera på den europeiska marknaden, men utesluter inte att det även kommer att ske expansioner utanför Europa. Redan under 2019 kommer Silvent öppna sitt nästa kontor, i Spanien.

- Kundrelationen är viktig för oss. Vi vill gärna ha en nära kontakt till kunderna och möjlighet att hjälpa till med tester, installationer och support. Vi har mycket erfarenhet och kunskap inom företaget, men kundmötena bidrar till att vi ständigt utvecklas och lär oss mer. Detta är en viktig del av Silvent, säger Anders Erlandsson.

Read 708 times Senast ändrad onsdag, 03 oktober 2018 08:53