fredag, 09 mars 2018 12:16

HydX tar över agenturen för Black Bruin i Sverige

Written by
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Publicerat: 18-03-09
b200 series wheel motor black bruin

Finska Black Bruin Inc. har sedan 2012 ett starkt partnerskap med HydX Hydraulic Solutions och dess systerföretag HydSupply inom Volito Automation. Det var därför naturligt att fördjupa samarbetet och överlåta den svenska agenturen för det världsledande fabrikatet för hydraulmotorer och rotatorer till HydX.

KG Knutsson AB har alltså överlåtit Black Bruin i Sverige till HydX. - Det var ett enkelt beslut att överlåta distributionen till HydX och Volito Automation eftersom de sedan länge visar ett starkt engagemang och har applikationskompetensen som krävs, låter Pekka Karhumäki, VD på Black Bruin Inc. meddela.
De tre bolagen; Black Bruin Inc., KG Knutsson AB och HydX AB, har kommit överens om att HydX, med ensamrätt för den svenska och finska OEM-marknaden tar över agenturen – kundstock, lager och varumärke – för Black Bruin från KGK. Produktlagret flyttas från KGK i Sollentuna till HydX i Ystad under mitten av mars 2018. HydX ambition är att ge kunderna bästa möjliga support från dag ett. - KGK arbetar för att göra en så problemfri överlämning som möjligt, säger Jan Eriksson, som är affärsenhetschef hos KGK.

Läs hela pressreleasen...

 

Read 1000 times Senast ändrad fredag, 23 mars 2018 12:45