torsdag, 21 december 2017 10:41

Logicsystem Syd AB - Ny Pneumatic Technology Center för Parker Hannifin AB

Written by
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Publicerad: 17-12-21

Parker-Logicsystem
F.v. Peter Hallberg, VD Logicsystem AB och Niro Sablic ansvarig för Electromechanics Distribution Norden på Parker

Parker Hannifin utökar nu sin krets av distributörer med automatiseringsexperterna Logicsystem Syd AB, som har sin bas i Helsingborg. Företaget med ägarna Lars Nordén och Peter Hallberg i spetsen är specialiserade på pneumatik och elektromekanik och har arbetat som Master Dealer med Parkers produktsortiment Transair och Legris sedan 1980-talets början.

– Vi bygger både omfattande system och mindre delsystem, allt efter vad kunderna behöver. Med mer än fyrtio års erfarenhet av automation, aluminiumprofilsystem och skenstyrningar kan vi oftast tillföra en hel del kunskap, berättar Peter.
Kunderna återfinns bland större tillverkningsindustrier och den typ av lösningar som oftast blir aktuella passar in i vitt skilda branscher. De flesta kunderna hittar vi av naturliga skäl i Sydsverige, men verksamhetsområdet sträcker sig faktiskt ända upp till Mälardalen och Värmland.
– Vi gillar särskilt att Parker har en så hög innovationstakt, det kommer ständigt nya produkter som kan bidra till att stärka våra kunders produktivitet. Och potentialen är stor, inte minst inom elektromekaniken där Parker har många smarta lösningar. Så vi ser fram emot ett ännu djupare och tätare samarbete de kommande åren, avslutar Peter Hallberg.

Read 1293 times Senast ändrad onsdag, 03 januari 2018 14:29