Fluid 20-årsjubileum

Fluid Scandinavia nu också en tidskrift för elektromekanik

Fluid Scandinavia är en tidskrift du bara måste ha om du på något sätt är berörd av hydraulik, pneumatik och elektromekanik. Genom att läsa den kan du enkelt följa vad som händer inom dessa teknikområden.

I Fluid Scandinavia kan du läsa om:   

  - Nya produkter   
  - Systemteknik   
  - Intressanta applikationer   
  - Nytt från forskning och utbildning   
  - Fälterfarenheter   
  - Underhållsteknik    
  - Förändringar inom företag

Våra läsare är konstruktörer, produktionstekniker, underhållstekniker  inköpare och andra som på olika sätt är intresserade av eller har behov av att veta vad som händer inom
hydraulik- och pneumatikområdet.

Hydraulik, pneumatik och elektromekanik i den fjärde industrirevolutionen - Seminarium på årets Scan…

I samband med årets Scanautomatic och Processteknik arrangerar Fluid Scandinvia tillsammans med Projekthydraulik och ITH ett seminarium på mässan onsdagen den 5 oktober.Seminariet vänder sig till alla som konstruerar, underhåller eller marknadsför alla former av drivsystem till olika maskiner och utrustningar.- Hydrauliska, pneumatiska och elektromekaniska drivsystem förekommer allt oftare tillsammans. Detta gör att konstruktörer och underhållstekniker måste behärska alla energiöverföringsformerna. Det vill vi hjälpa till med. Vi vill också visa på de möjligheter till mer...

Läs mer

Fluid scandinavia i digital form - Beställ artiklar eller lösnummer eller teckna prenumeration

Fluid scandinavia kan fås i digital form. (Högupplöst PDF). Via företaget BuyAndReads plattform kan prenumeration på tidskriften i digital form tecknas eller enskilda artiklar eller lösnummer beställas.  Kllicka på "Läs mer.." och sedan på länken https://fluidscandinaviase.buyandread.com för att beställa.

Läs mer

Nästa nummer 3-2016 utkommer den 16 september

Förslag till ämnen att behandla eller artiklar tas tacksamt emot. Kontakta Lennart Strandberg.  Material skall vara insänt senast den 25 augusti. Som vanligt kommer du att kunna läsa om nya produkter under rubriken "Produktnytt" och under rubriken "Person- och företagsnytt" få information och nyheter om företagen inom pneumatik- hydraulik- och elektromekanikområdet.

Läs mer